una bona experiència

CAT | ESP

Senderisme y trekking

El senderisme consisteix en caminar per la muntanya a través de recorreguts marcats, amb l'objectiu de gaudir del paisatge i descobrir nous racons. Es apte per a totes les persones, cadascú al seu nivell, només fa falta escollir bé l'itinerari, perquè s'ajusti en longitud i dificultat.

Excursions a peu d'un dia o llargues travesses allà on vulguis. Passejades d'un dia, per lña Vall de Boí, a Montserrat, Montseny, Cadí Moixeró, Serra d'Ensija, Cerdanya. Travesses d'una setmana al Pirineu, seguint el GR11 a través de l'eix pirenaic, volta al Parc Nacional d'Aigüestortes i Sant Maurici (Carros de Foc), volta al Parc Natural del Cadí Moixeró (Cavalls del Vent).

I als Alps, Tour del Monblanc, Chamonix-Zermat i Tour del Gran Paradisso, fantàstiques rutes, per a passar unes bones vacances.

Algunes propostes d'excursions amb guia de muntanya:

  • Travessa de l'Alta Ribagorça Ruta 3 Valls.
  • Excursionsal Parc nacional d'Aigüestortes i Sant Maurici.
  • Excursions per la Ribagorça Rural .
  • Excursions al Congost de Montrebei.
  • Excursions a la Vall Fosca.
  • Ascensions fàcils a cims del Pirineu.
 
 

Amics

Què et pot aportar un guia?

Un guia de muntanya professional pot acompanyar-te en els teus reptes esportius d'una forma natural i amena, pot ajudar-te amb la logística, a decidir en les situacions complicades i a vetllar per la teva seguretat. Per una altra banda, un guia també pot ensenyar-te les tècnicques necessàries de cadascuna de les disciplines dels esports de muntanya, mitjançant cursos de formació i assessorament tutoritzat. Què és un guia de muntanya?

Coneix-me

Vaig començar a anar a la muntanya de ben petit, em van regalar la meva primera corda i e lmeu primer piolet a l'edat de 12 anys. Bén aviat, vaig quedar atrapat per aquest món fascinant, i de seguida vaig decidir que volia ser guia de muntanya. En l'actualitat soc tècnic superior d'esport guia d'alta muntanya UIAGM, guia de barrancs i professor d'esquí. Llegir més...