una bona experiència

CAT | ESP

Raquetes de neu

Les raquetes de neu serveixen per enfonsar-se menys en la neu profunda i fresca de l'hivern, quan caminem pels boscos i valls. Constitueixen una eina ideal per fer excursions durant la temporada hivernal, de fàcil ús i grans prestacions, apte per a tots els públics, excursionistes exigents o famílies que desitgen de fer un bonic passeig per la neu.

Abans que l'home inventés les raquetes de neu, alguns animals, el més conegut, la llebre americana ja havia evolucionat al llarg dels anys amb peus exageradament grans permetent-los moure's més ràpidament per la profunda neu.

L'origen i edat de les raquetes de neu no són coneguts amb precisió, encara que els historiadors creuen que van ser inventades fa milers d'anys.

Algunes propostes d'excursions amb raquetes de neu amb guia.:

  • Excursions amb raquetes de neu al Parc nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici.
  • Excursions amb raquetes de neu a la Vall de Boí .
  • Excursions amb raquetes de neu a la Vall d'Aran .
  • Excursions amb raquetes de neu a la Vall de Benasc .
 
 

Amics

Què et pot aportar un guia?

Un guia de muntanya professional pot acompanyar-te en els teus reptes esportius d'una forma natural i amena, pot ajudar-te amb la logística, a decidir en les situacions complicades i a vetllar per la teva seguretat. Per una altra banda, un guia també pot ensenyar-te les tècnicques necessàries de cadascuna de les disciplines dels esports de muntanya, mitjançant cursos de formació i assessorament tutoritzat. Què és un guia de muntanya?

Coneix-me

Vaig començar a anar a la muntanya de ben petit, em van regalar la meva primera corda i e lmeu primer piolet a l'edat de 12 anys. Bén aviat, vaig quedar atrapat per aquest món fascinant, i de seguida vaig decidir que volia ser guia de muntanya. En l'actualitat soc tècnic superior d'esport guia d'alta muntanya UIAGM, guia de barrancs i professor d'esquí. Llegir més...