una bona experiència

CAT | ESP

Coneix-me

Òscar Alemán Milán (1977) Vilassar de Dalt (Barcelona)

  • Guia d'Alta Muntanya UIAGM (Tècnic Superior d'Esport en Alta Muntanya)
  • Guia de Barrancs (Tècnic d'Esport en Descens de Barrancs)
  • Nº 276 Asociación Española de Guías de Montaña (AEGM)
  • Formador de l' Escola Catalana d'Alta Muntanya (ECAM) i de l'IES Pobla de Segur

Director tècnic de Free Flocks, Guia d'Alta Muntanya UIAGM – Tècnic Superior d'Esport en Alta Muntanya, guia de barrancs i TD1 Esquí alpí. Té més de tretze anys d'experiència com a guia i docent en muntanyes de tot Europa, Amèrica i l'Antàrtida, encara que té una debilitat especial per al nostre Pirineu. Actualment, és professor en la formació de tècnics d'esport en Muntanya i Escalada per al Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya a l'IES Pobla de Segur – ECAM. D'altra banda, ha participat en dues expedicions professionals a l'Antàrtida realitzant tasques de suport i seguretat en els diferents projectes científics del CSIC, i el 2003, va ser seleccionat per formar part del Centre de Tecnificació d'Alpinisme de Catalunya. Actualment resideix al Pont de Suert al costat de les muntanyes que més s'estima, els Pirineus.

 
 

Amics

Què et pot aportar un guia?

Un guia de muntanya professional pot acompanyar-te en els teus reptes esportius d'una forma natural i amena, pot ajudar-te amb la logística, a decidir en les situacions complicades i a vetllar per la teva seguretat. Per una altra banda, un guia també pot ensenyar-te les tècnicques necessàries de cadascuna de les disciplines dels esports de muntanya, mitjançant cursos de formació i assessorament tutoritzat. Què és un guia de muntanya?

Coneix-me

Vaig començar a anar a la muntanya de ben petit, em van regalar la meva primera corda i e lmeu primer piolet a l'edat de 12 anys. Bén aviat, vaig quedar atrapat per aquest món fascinant, i de seguida vaig decidir que volia ser guia de muntanya. En l'actualitat soc tècnic superior d'esport guia d'alta muntanya UIAGM, guia de barrancs i professor d'esquí. Llegir més...