una bona experiència

CAT | ESP

Descens de barrancs

El descens de brrancs consisteix en baixar torrents engorjats, secs o amb aigua, d'una forma molt divertida i amena. N'hi ha de totes les dificultats i per a tots els públics.

Al voltant del Pirineu, surgeixen extraordinaris barrancs, magnífics descensos o la emoció, diversió i contemplació de grans paissatges està assegurada. No ús ho perdeu, estem en un país privilegiat per a la pràctica d'aquest esport.

Algunes propostes de desnces de barrancs amb guia.:

  • Pirineu Català: Viu de Llevata, Erta, Vallcebre, Infern, Gurb, ...
  • Pirineu Aragonés: Liri, Barbarruens, Escuaín, Gloces, Furco...
  • Sierra de Guara: Peonera, Mascún Superior, Vero, Formiga, Balcés...
  • Cursos específics a mida de formació tècnica, aigües vives i autorescat, per a esportistes i professionals.
 
 

Amics

Què et pot aportar un guia?

Un guia de muntanya professional pot acompanyar-te en els teus reptes esportius d'una forma natural i amena, pot ajudar-te amb la logística, a decidir en les situacions complicades i a vetllar per la teva seguretat. Per una altra banda, un guia també pot ensenyar-te les tècnicques necessàries de cadascuna de les disciplines dels esports de muntanya, mitjançant cursos de formació i assessorament tutoritzat. Què és un guia de muntanya?

Coneix-me

Vaig començar a anar a la muntanya de ben petit, em van regalar la meva primera corda i e lmeu primer piolet a l'edat de 12 anys. Bén aviat, vaig quedar atrapat per aquest món fascinant, i de seguida vaig decidir que volia ser guia de muntanya. En l'actualitat soc tècnic superior d'esport guia d'alta muntanya UIAGM, guia de barrancs i professor d'esquí. Llegir més...