una bona experiència

CAT | ESP

Alpinisme

L'alpinisme és la culminació dintre dels esports de muntanya, es tracta de pujar escalant a un cim i baixar d'ell, somniar abans de començar, patir per pujar, gaudir allí dalt i aguantar la baixada. Poques activitats tenen aquesta barreja tan gran de sensacions positives i sofriments, que al final omplen de plenitud a l'home. Al 1786 va ser la primera ascensió del Montblanc, i amb ella comença la història de l'alpinisme, i la història de moltes persones que ascendeixen muntanyes simplement perquè estan aquí o qualsevol altra motivació. I si diuen que la voluntat i la fe mouen muntanyes, com no es podran pujar gaudint?.

De la mà d'un guia de muntanya pots aprendre les tècniques adequades per arribar a dalt, conèixer alguna cosa més sobre la muntanya, el lloc i la seva gent.

  • Les millors crestes dels Pirineus.
  • Cascades de gel, corredors i cares nord als Pirineus i als Alps.
  • Ascensions a 4000 mils dels Alps.
  • Ascensions a cims de 3000 metres dels Pirineus.
  • Escalades en roca a vies clàssiques dels Pirineus i els Alps.
  • Ascensions fàcils als Pirineus.
  • Cursos d'alpinisme.
 
 

Amics

Què et pot aportar un guia?

Un guia de muntanya professional pot acompanyar-te en els teus reptes esportius d'una forma natural i amena, pot ajudar-te amb la logística, a decidir en les situacions complicades i a vetllar per la teva seguretat. Per una altra banda, un guia també pot ensenyar-te les tècnicques necessàries de cadascuna de les disciplines dels esports de muntanya, mitjançant cursos de formació i assessorament tutoritzat. Què és un guia de muntanya?

Coneix-me

Vaig començar a anar a la muntanya de ben petit, em van regalar la meva primera corda i e lmeu primer piolet a l'edat de 12 anys. Bén aviat, vaig quedar atrapat per aquest món fascinant, i de seguida vaig decidir que volia ser guia de muntanya. En l'actualitat soc tècnic superior d'esport guia d'alta muntanya UIAGM, guia de barrancs i professor d'esquí. Llegir més...